tisdag 29 juli 2014

You make me so happy

Alla har vi någon som gör oss glad! Något eller någon som får en att le! Det kan vara en vän, en flick/pojkvän,  en släkting, ett djur, en serie osv! Något som får oss att må bra!

Det finns även saker som få oss att må mindre bra, tex komplex över olika saker, en elak kommentar eller en elak person.

Dom flesta människor, enligt mig, fokuserar på det negativa! En bloggare kan få 1000 kommentarer om hur fin han eller hon är, och 1 där det står att han eller hon är världens fulaste pch uslaste människa! Det är den kommentaren som berör, den som dom flesta tar åt sig av! Men varför? Varför tar vi åt oss av negativ kritik? Läs dom positiva kommentarerna om  om igen tills dom fastnar! Den negativa kommentaren borde vara den som ingen tar åt sig av, men så är det inte! Tyvärr. 

Det kan finnas 25 personer i en klass som gillar en och 5 som totalt avskyr en, och det är dom 5 som man faktiskt bryr sig om vad dom tycker!

Oavsett om det är en negativ kommentar, person eller något, så tycker jag att vi borde bli bättre på att ta åt oss av den positiva kritiken vi får!

Det kommer alltid finnas någon som älskar er, som tycker att ni är underbara! Lägg er energi på dom som faktiskt får er att må bra och dom kommentarer som får er att må bra, och ignorera dom som inte har något vettigt att säga!
Lägg ner tid på dom som faktiskt betyder något för dig, dom som älskar dig för precis den du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar